Uanset hvor mange proteiner og kalorier, der er i en proteinshake, så er de til gavn for din krop. Proteinshake kan være et godt supplement til en ensidig kost med ikke-kaloriefattige fødevarer som æg, mælk, grøntsager og fisk. Proteinshakes er i dag populære, og der er ingen tvivl om at de er gode til at få dig til at tabe mave fedt. Dette hænger sammen med proteinernes antioxidans og en langt større muskelmassage.

Proteinshakes?

På mange måder er proteinbar det samme som en proteinshake. Men proteinshakes er nemmere at bære og tager mindre plads, og de indeholder lidt mere proteiner end en proteinbar. Dette gør det til en god kombination for sportsfolk eller andre, der har brug for fuld proteinindhold på kort tid. Træner du mange gange i løbet af ugen, så har du helt sikkert også brug for mere protein i din kost, det kan du enten få med proteinshakes, proteinbarer eller proteinpulver.

Hvorfor er proteinshakes gode?

De fleste mennesker der træner ved, at kroppen behøver proteiner. Men mange ikke ved hvorfor en proteinshake er god for kroppen. Når du træner meget så har kroppen brug for proteiner for at gro og blive større, og for du ikke de proteiner igennem din kost så skal. du have dem via kosttilskud såsom proteinshakes, proteinbar.

Fordele ved proteinshakes?

Proteinshakes er en kostform som har eksisteret længe, og som har været utrolig populær længe! De fleste ved hvor proteinshakes er gode for din krop. De kan opfylde din krops behov for proteiner og styrke din krops muskelmasse uden at gå på kompromis med de andre vigtige næringsstoffer i din kost. Proteinshakes kan også spille en rolle i at reducere risikoen for overvægt og fedme på lang sigt.

Se alle vores proteinshakes her.