Proteinshakes er ikke kun godt for ens krop, men også for ens hjerte. Proteinshakes indeholder sunde proteiner fra bælte fisk og plantemoder som er rig på omega-3-fedtsyrer. Hvis du vil have protein til din diet, så er det en oplagt mulighed med proteinshakes. Proteinshake designet til at give dig og din krop de naturlige stoffer, som den trænger til. Derfor er proteinshake en god måde at spise på hver dag, da protein binder med proteiner, og fylder mere end en rugbrød vil gøre.

Proteinshakes?

Protein er et vigtigt element i en sund kost. Protein er grundstoffet, som binder mellem de fysiske celler i musklerne. Derfor er denne proteinkilde rig på protein og afhængig af andre proteiner for at kunne arbejde optimalt. Man anbefaler at din krop for mellem 1,5 – 2 gram protein hver dag for hvert kilo du vejer, for at give din krop de mest optimale forhold under træning.

Hvorfor er proteinshakes gode?

De fleste mennesker der træner ved, at kroppen behøver proteiner. Men mange ikke ved hvorfor en proteinshake er god for kroppen. Når du træner meget så har kroppen brug for proteiner for at gro og blive større, og for du ikke de proteiner igennem din kost så skal. du have dem via kosttilskud såsom proteinshakes, proteinbar.

Fordele ved proteinshakes?

Proteinshakes er en kostform som har eksisteret længe, og som har været utrolig populær længe! De fleste ved hvor proteinshakes er gode for din krop. De kan opfylde din krops behov for proteiner og styrke din krops muskelmasse uden at gå på kompromis med de andre vigtige næringsstoffer i din kost. Proteinshakes kan også spille en rolle i at reducere risikoen for overvægt og fedme på lang sigt.

Se alle vores proteinshakes her.