Proteinshakes er ikke kun godt for ens krop, men også for ens hjerte. Proteinshakes indeholder sunde proteiner fra bælte fisk og plantemoder som er rig på omega-3-fedtsyrer. Hvis du vil have protein til din diet, så er det en oplagt mulighed med proteinshakes. Proteinshake designet til at give dig og din krop de naturlige stoffer, som den trænger til. Derfor er proteinshake en god måde at spise på hver dag, da protein binder med proteiner, og fylder mere end en rugbrød vil gøre.

Proteinshakes?

Proteinshakes er let at lave og smager godt, hvilket gør proteinshake til et fantastisk supplement. Proteinshake kan bruges som en ideel føde, især i begyndelsen af dagen da de har en høj proteindosis. Proteinshakes er også rige på andre næringsstoffer som vitaminer og mineraler, der kan gavne kroppens udvikling. Alt i alt træner du meget, vil vi anbefale dig at drikke proteinshakes!

Hvorfor er proteinshakes gode?

I en tid hvor de fleste ernæringstilbud er forudsigelige, har proteinshake bevist at have en positiv effekt på kroppen. Proteinshake indeholder nemlig alle de nødvendige vitaminer og mineraler og bidrager til et sundt stofskifte. De er derfor perfekte til dig der vil medvirke til en langvarig bedre helhed, eller blot bevare et godt humør og sundt helbred.

Fordele ved proteinshakes?

Sukker er et hormon, som giver kroppen energi. Proteinerne i proteinshakes indeholder støtte til de muskler, der arbejder for at bære dig. Derfor er det utrolig vigtigt at du sørger for at din krop for nok protein hver dag! Især hvis du træner meget. Proteinshake hjælper både kroppen med at tabe sig eller bygge størres muskler. Hvis du er i tvivl om du for nok protein, så prøv at tæl sammen en dag og se hvor mange gram protein du har spist. Du skal have 2 gram protein for hvert kilo du vejer.

Se alle vores proteinshakes her.